A pontfülbevalók 72 különféle árnyalatban kaphatók az Artmüller és pont választékában. Hogy kicsit könnyebb legyen átlátni a lehetőségeket, megmutatom őket csoportosítva, így egyszerűbb összeszedni, hogy mely színek lesznek Nálad a befutók! Nézzük először összességében –>

Ez így egyben talán kicsit nehezen átlátható, és nem is biztos, hogy annyira jól visszaadja a színeket a nagy egészről készült kép, ezért a következő képekre kattintva megnézhetsz egy-egy színcsoportot külön-külön is!

Hogy miért jó átnézni az egyes színcsoportokat?

  • mert megtudhatod, melyik árnyalatnak mik a sajátosságai
  • mert kiderülhet, hogy a Te színtípusodnak melyik árnylatok a legjobbak
  • mert a webshopba nem kerül fel az összes szín, de az ÉDESHÁRMAS és a HETI MENÜ válogatásban meg tudod vásárolni bármelyik árnyalatot a 72-ből, hiszen a megrendelésnél a megjegyzés résznél csak fel kell sorolnod a három vagy hét színt, amit kiválasztottál!
  • +1 lehetőség: ha megismerkedtél a kedvenc színeiddel, nemcsak pontfülit választhatsz az adott színből, hanem akár valami nagyobbat, sőt, akár több színt is kérhetsz egy fülbevalóhoz, én pedig tervezek Neked valami egyedit ezekből a színekből! Ehhez keresd az Á lá carte terméket a webshopban! 😉

Hogyan tudod megnézni az egyes színcsoportok leírását?

A nagy képekre kattintva részletesen megismerheted az adott szín minden egyes árnyalatát, és azt is megtudhatod, hogy mely színtípusnak ajánlott vagy kerülendő az adott szín.