Miről szól tulajdonképpen az AMINA projekt?

Az első és legfontosabb: MINDIG VAN VÁLASZTÁSOD!

A világ ezer elvárással fordul felénk. Mindenki akar tőlünk valamit: legyünk jobb anyák, legyünk jobb barátok, legyünk jobb feleségek, legyünk még szebbek, még vékonyabbak, még fittebbek, még csinosabbak… De megkérdezte tőlünk valaha a világ, hogy mi mégis mit szeretnénk? Itt az ideje, hogy az légy, aki TE LENNI AKARSZ! A világ meg nyugodtan bekaphatja, ha nem tetszik neki!

Nekem is hosszú idő volt, míg rezzenéstelen arccal ki tudtam mondani, hogy leszarom az elvárásokat. Hogy ez durvaság? Nem! Ez őszinteség. Felszabadító őszinteség. Ideje, hogy Te is megengedd magadnak!

A második, amit fontosnak tartok: TUDD, HOGY ELÉG VAGY!

Nem azért születtél erre a világra, hogy folyton azzal gyötörd magad, vajon elég jó vagy-e, szerethető vagy-e, megérdemled-e a figyelmet, kedvességet! Azért születtél olyannak, amilyen vagy, mert Te így vagy tökéletes. Képzelj el egy hatalmas kirakóst, aminek a darabjai egymáshoz kapcsolódva egy csodálatos képet adnak ki együtt!

És most képzeld el, hogy ezek a darabok úgy döntenek, hogy nem akarják az erdő zöldjét mutatni, nem akarják a tenger kékjét tükrözni, hanem helyette sárga, lila vagy piros folt szeretne lenni mindegyikük. Elég zagyva lenne az összkép, nem igaz?

Mindenkire úgy van szükség, ahogy van, és igenis elég jó és szeretetreméltó csak azért, mert létezik!

A termékeim abban erősítenek meg, hogy soha ne felejtsd el, milyen különleges szerencse a világnak a létezésed!

És végül (de semmiképp sem utolsó sorban): VEDD ELŐ A HUMOROD!

Most mondjak Neked hülye közhelyeket arról, hogy nem kell az életet túl komolyan venni? Nem mondok. De egyébként – ahogy a közhelyek általában – ez is igaz. Én is megjártam a magam poklát, de akkor is él bennem az a hit, ami életben tartott mindig: arra születtünk, hogy boldogok legyünk, hogy jól érezzük magunkat ezen a világon!

Nem azt mondom, hogy nincsenek problémák, de ha szembe találod magad egy kellemetlen helyzettel, akkor a megoldást keresd a panaszkodás helyett! És próbálj valami viccet találni az egész nyomorult szituból, ami túl tud lendíteni a nehezén! Én évtizedeket éltem le úgy, hogy mereven ragaszkodtam hitrendszerekhez, elképzelésekhez, amik később hiába nem tűntek már olyan jónak, de nehéz lett volna elengedni őket. Pedig minden változik, miért ne változhatna a véleményünk, az álmunk, vagy a hozzáállásunk? Gyerünk, vedd könnyedebben, és nevess!

És most lássuk, mi a három szócska a név alatt!

Művészként az önkifejezés érdekel, nem a közízlés. A divat folyamatosan változik, és könnyű a rabjává válni, ha nem találod meg a saját irányzatodat, a saját kiegészítőidet.

Amit én kínálok, hogy mindig, minden körülmények között megmaradhass annak az egyedi csodának, aki valójában vagy.

MERJ TÜNDÖKÖLNI!

A stílus nem a ruha, nem a fülbevaló, vagy más kiegészítő. A stílus Te vagy.

Ha megtalálod a saját belső tengelyedet, mindent stílusosan tudsz viselni. A magabiztos, önazonos megjelenésnél nincs stílusosabb, nincs szexisebb.

NE ÉRD BE KEVESEBBEL!

Rájöttél már, hogy mi a Te szupererőd? Bizony, Neked is van! Lehet ez az önbizalmad, a mosolyod, a kedvességed, a remek szervezőkészséged, az empátiád, de lehet akár a humorod is.

A lényeg, hogy keresd meg magadban a fő erőforrásokat, mert azok segítségével tudod a világnak a legtöbbet adni:

AZ IGAZI ÖNVALÓDAT!