Szereted a színeket, és megérinti a lelked egy-egy színnel teli festmény? Akkor a legjobb helyen jársz! Üdvözöllek az oldalamon, engedd meg, hogy röviden bemutatkozzam, és elmondjam, miben tudok NEKED segíteni!

Artmüller Ágnes vagyok, világszínező kisiparos. Festményeimen keresztül szeretnék színt csempészni az emberek életébe, otthonába. A képeim vászonra készülnek, főleg akril festékkel dolgozom. Az ecset és festőkés mellett számos szokatlan eszközt is használok, néha szivaccsal, kartonpapírral, a háztartásban fellelhető szerszámokkal is dolgozom, amikkel érdekes hatásokat tudok kialakítani a képeken.

Munkáimban inkább a színek mesélnek a formavilág helyett, élettani hatásuk tanulmányozásával sok időt töltök. Fontos megértenünk, hogy a színek hatnak ránk, és ezeknek a hatásoknak nagy szerepe van az életünkben. Érzéseket és hangulatokat festek meg izgalmas képi világgal, melyek nemcsak a saját élményeimet mutatják be, hanem teret adnak a szemlélő személyes élményeinek, emlékeinek is. A lelki egészség, az érzelmek igazi megélése különösen fontos, hiszen jóval többek vagyunk, mint anyag. A színeken keresztül meditatív módon fedezhetjük fel igazi önvalónkat, emiatt maga az alkotás az én éltető meditációm, kapcsolódásom a láthatón túli világhoz.

Festményeimmel szeretnék színt vinni úgy az otthonodba, mint az életedbe is, hiszen a színek hatnak. Amikor ránézel egy absztrakt festményre, nem biztos, hogy ugyanazt látod, mint az alkotó, hiszen a saját emlékeidet hívják elő a színek, a formák, az összhatás. Ha hagyod, hogy hassanak rád a képek, pontosan érezni fogod, hogy melyik az, ami a legjobb hatással lesz az életedre. Szeretnélek megajándékozni azzal a lehetőséggel, hogy az általad leginkább kedvelt festmény az otthonodba kerülhessen. Ha választottál, egyszerűen beteheted a kosárba és megvásárolhatod, de ha kérdésed van vele kapcsolatban, bátran írj nekem az agnes@artmuller.hu címre, örömmel válaszolok mindenre! Keress bizalommal!

Szeretettel:

Artmüller Ágnes


Hol találkozhattál már velem és a munkáimmal?


ujegyensuly.hu