Akció!

Túlélem a halálodat

Ft

Csatlakozz a könyvhöz tartozó Facebook oldalhoz is további tartalmakért!

https://www.facebook.com/TulelemAhalalodat

Kategória:

Leírás

2008 nyarán izgatottan vártam a szülés napját. Az első babámmal voltam várandós, hosszú évek óta vártam a pillanatra, hogy végre anyuka lehessek. Aztán amikor már csak öt napom volt vissza a kiírt dátumig, összetört minden. Ákos meghalt, mielőtt megszülethetett volna, egészen triviális módon.

Hogy hogyan lehet egy ilyen traumát túlélni? Hogyan lehet kimászni a pokol legmélyebb bugyraiból? Ebben a könyvben ezt mesélem el. Töltsd le bátran, ha szükséged van kapaszkodóra, úgy érzem, ebben a könyvben fogsz találni olyan gondolatot, ami segíthet, ha hasonló veszteség ért! Nem azért írtam meg ezt a könyvet, mert ebből akartam meggazdagodni, hanem mert segíteni szerettem volna. Mindenkinek, aki ugyanolyan kétségbeesetten áll a tragédia után, mint ahogy én álltam ott 2008 nyarán, tátongó lyukkal a lelkemen, és azt sem tudtam, merre kellene elindulnom innen.

A könyv az értéke ellenére ingyenes, mert azt szeretném, hogy mindenkinek rendelkezésre álljon, akinek szüksége lehet rá! Ha mégis úgy érzed, hogy örömmel küldenél támogatást, akkor kérlek, erre a számlaszámra küldd: 
Bakó-Artmüller Ágnes
16200223-10158111
közlemény: „támogatás”

A támogatás teljes összegét magam is adakozásra fogom használni! Garantáltan olyan helyre kerül a pénz, ahol nagy szükség van rá! Köszönöm a nevükben is!