Rendszeresen követem, hogy a különféle divattal foglalkozó oldalak milyen trendekről írnak, miről állítják éppen, hogy ez lesz a divat az adott szezonban. Én ugyan meglehetősen trendkívüli vagyok, mert a divat nekem inkább az, amiben jól érzem magam, de érdekes látni, hogy milyen tendenciák vannak éppen a divat világában.

Az áprilisi trendeknél két irányvonalat látok erősödni. Az egyik a rettentően unalmas színvilág, halvány, erőtlen színekkel, amik ráadásul a nők jelentős többségének nem is állnak jól. A másik irány a harsány, már-már ordenáré hatás, amire néha elhangzik, hogy olyan ronda, hogy szinte már szép. Eltűnődöm néha, hogy szeretjük-e vajon tényleg ezeket az irányzatokat, vagy csak annyira vágyunk valami újra, hogy ennek oltárán feláldozzuk akár a szépséget is?

Miért ne lehetne szép az, ami egyszerű? Miért kell egy színésznőnek szinte félmeztelenül megjelenni egy gálán ahhoz, hogy beszéljenek róla? Miért kell meghökkentőnek lenni énekesnőként, miért nem elég jól énekelni? Furcsa világ ez, és azt hiszem, egyre furcsább. Én elég befogadóan állok az extrém ruhákhoz, kiegészítőkhöz, hiszen én sem szeretem a sablonos dolgokat. Szeretek kilógni a sorból, de nem minden áron.

Szeretem, ha olyan ruhákat találok az üzletekben, amelyek érdekesek, szépek, és gyakran viselhetem. Szeretek olyan ékszereket készíteni, amelyek nem elnyomják, hanem ténylegesen kiegészítik, felfrissítik a megjelenést, egyszerűek és szépek. Szeretem a színeket, az érdekes és nem szokványos színkombókat is, de nem szeretem, ha a csúnyaságuk miatt kapom fel rá a fejem. Megnézem a különleges ékszereket, de nem hoz lázba az, amit valószínűleg csak egyetlen kivételes alkalommal vehetek fel, és akkor is feszengek benne. Olyan kiegészítőket szeretek készíteni Nektek, amelyek időtállóak, szépek és kifinomultak, és örömmel viselitek őket akár a hét minden napján.

Azt hiszem, az INNERBeauty kollekciót is ezért szeretem, mert végtelenül nőies, letisztult, vibrálóan színes, nagyon kényelmes, és akár hétköznap, akár ünnepen viseled, jó választás. Szerintem egyébként Ti is ezt szeretitek benne… igazam van? 🙂