GirlPower – MEGTEREMTEM fülbevaló

5.500 Ft

Típus: akasztós fülbevaló

Szerelvény: orvosi fém

Rögzítés a fülben: szilikon dugóval

A színes rész mérete: 4,5 cm

 

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Te is vártál már arra, hogy akkor kezdesz el majd valamit, ha majd lefogytál? Vagy akkor vágsz bele egy új dologba, ha már összegyűjtötted rá a pénzt? Hogy akkor kezdesz bele álmaid hobbijába, ha már a gyerek végre nem lesz óvodás/iskolás? Hogy majd akkor leszel boldog, ha nyersz a lottón?

Mi lenne, ha a várakozás helyett inkább megteremtenéd magadnak, amire vágysz! A nőkben különösen nagy teremtőerő van, de sokan nem is tudják, hogyan használhatnák. Sőt, azt sem veszik észre, ha épp ők teremtik a rosszat maguk köré. Ha kicsit utána olvasol a témának, megannyi praktikát és egyszerű eszközt találhatsz, amivel a gondolataidat olyan irányba állíthatod, amivel végre a jót teremted!

Ha felveszed ezt a fülbevalót, amelyre a jellegzetes AMINA-titkosírással felkerült ez a szó, egész nap tudatában leszel a teremtő erődnek, folyamatosan emlékeztet majd, hogy a választásaiddal teremted a jövőt. Mindegy, hol vagy most éppen, mindegy, milyen nagyot álmodsz, de kezdd el teremteni az álom-életed már most!

 

A termék nem gyártósoron készül, hanem kézzel, egyenként, így minimális eltérés előfordulhat a képen látott és a kézhez kapott termékek között. Igyekszem mindig, minden körülmények között a tehetségem legjavát adni minden elkészített darabnál! 🙂

 

 

További információk

Színválaszték

fekete, matrózkék, türkizkék, türkizzöld, pipacs, magenta, narancs, smaragd, petrolkék