GirlPower – ELMÚLIK fülbevaló

5.500 Ft

Típus: akasztós fülbevaló

Szerelvény: orvosi fém

Rögzítés a fülben: szilikon dugóval

A színes rész mérete: 3,5 cm

 

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Sokan legyintenek, ha meghallják a példabeszédet az indiai hercegnőről, aki arra kérte a bölcset, hogy véssen a karikagyűrűjébe egy olyan szót, ami erőt ad a nehézségek közepette, de óvatosságra int, mikor úgy tűnik, minden rendben van. Pedig ez tényleg egy olyan szó, amely mindkettőre igaz.

A fülbevalón a jellegzetes AMINA-titkosírással láthatod az ELMÚLIK szót, csak Te (és más Aminások) fogják érteni, hogy miről is szól ez a dolog. Ez a fülbevaló arra emlékeztet, hogy ha most nehéz helyzetben vagy, akkor légy nyugodt: elmúlik! Ha épp minden csodás, élvezd ki minden pillanatát, de tudd, hogy ebben a formában az sem tart örökké. Légy rá felkészülve, hogy ha változás áll be az életedbe, szükséged lesz minden erődre, hogy újra a jó irányba állítsd a dolgokat, de ne aggódj, és ne várd a rosszat! A változás nem mindig rossz (és ha az, akkor is tud jót hozni végül). Egyetlen dolgot ne hagyj elmúlni: az életedet anélkül, hogy igazán élnél!

 

A termék nem gyártósoron készül, hanem kézzel, egyenként, így minimális eltérés előfordulhat a képen látott és a kézhez kapott termékek között. Igyekszem mindig, minden körülmények között a tehetségem legjavát adni minden elkészített darabnál! 🙂

 

 

További információk

Színválaszték

fekete, matrózkék, türkizkék, türkizzöld, pipacs, magenta, narancs, smaragd, petrolkék