Tizenhárom éves voltam, amikor a nővéremtől azt kaptam ajándékba, hogy elvitt egy füllyukasztásra. Nagyon boldog és büszke voltam az új fülbevalómmal, ami egy kis pontocska volt mindössze, de nekem akkor azt jelentette: nagylány vagyok, szinte nő, hiszen már nekem is van fülbevalóm! Amint lehetett váltani, elkezdtem gyűjteni az ékszereket, millió fülbevalóm volt, némelyik hatalmas és nehéz. Bár nem mondtam senkinek, de sokszor dél körül már úgy húzta a fülem némelyik, hogy alig vártam, hazaérjek végre, és letehessem.


Amikor elkezdtem magamnak fülbevalókat készíteni, rájöttem, mekkora szabadságot ad nekem, hogy ilyen könnyűek még a nagyobb méretű darabok is. Volt egy, amit félretettem, mikor elkészült, annyira nagyra sikerült, hogy úgy gondoltam, ez nem fog kelleni senkinek. Ezért az enyém lett, és egyik reggel próbából betettem a fülembe. Egész nap jöttem-mentem, és este, amikor valamiért hirtelen elfordítottam a fejem, megéreztem, hogy van valami a fülemben. Mikor odakaptam, akkor jutott csak eszembe, hogy ó, ez a nagy fülbevaló! El is felejtettem, észre sem vettem egész nap! Annyira megörültem a felfedezésemnek, hogy le is mértem gyorsan: mindössze 3 gramm volt a súlya! Nem csoda, hogy nem éreztem! 🙂


Az ember ne kössön felesleges kompromisszumokat! Ha a nagy fülbevalókat szereted, amik látványosak és különlegesek, akkor viseld bátran, szabadon, könnyedén! Csak arra figyelj, hogy ne válassz olyan anyagból nagyobb méretet, amelyik nehéz, és húzza a füled, mert ha reggel felveszed, délután kettőre már egészen biztosan nagyon feszült leszel tőle! Szerencsére az Artmüller és pont ékszerekkel nem kell attól tartanod, hogy túl nehéz lesz, hiszen a márka minden darabja könnyed, kényelmes viselet. Neked melyik a kedvenced közülük?