Nem tudom, érezted-e már, hogy reggel szinte fáradtabbnak érzed magad, amikor csörög az óra, mint előző este, amikor lefeküdtél aludni. Velem megesik, és ha nem tudnám, hogy nincs más választásom, mint felkelni, bizony legszívesebben a fejemre húznám még a takarót, és aludnék még vagy két órát!

Aztán persze felkelek, mert olyan nincs, hogy a gyereket ne indítsam el iskolába, ne rakjak neki tízórait, innivalót, a kutyát is meg kell etetni… szóval hamar megtalálom magamban a kapaszkodókat ahhoz, hogy kimásszak az ágyból. Szépen összekészülök, felöltözöm én is, és amikor megkoronázom a napi szettemet egy fülbevalóval és/vagy nyaklánccal, akkor érzem azt, hogy lendületbe jöttem, hogy most a részletek összeálltak valami egységgé, valami olyanná, ami én vagyok, amivel már tudok azonosulni.

Biztosan vannak olyan szerencsés emberek, akik ahogy kimásznak az ágyból, máris elemükben vannak, de sokan vagyunk, akiknek kell egy kis rákészülés a napra. Amikor reggel kócosan, karikás szemmel a tükörbe nézek, én tudom, hogy nem az igazi arcomat látom. A smink, a ruha, az ékszerek arra kellenek, hogy azt az igazi valómat tudjam megmutatni a világnak, aki tényleg ÉN vagyok.

Egy egyedi fülbevaló, amelynek csodálatos színei megkoronázzák a napi öltözékemet, igazi lendületet ad a napomnak. Az Artmüller és pont fülbevalók megalkotásánál mindig szem előtt tartom, hogy legyen sokszínű, legyen izgalmas, legyen letisztult és modern, hogy igazi éke lehessen a Te napodnak is!