Nemrég összefutottam egy kedves ismerősömmel. Nagyon kedvelem, igazi erős nő, gyönyörű, okos és határozott, minden tervét végtelen nőies bájjal és céltudatos eltökéltséggel viszi véghez. Futólag szóba került, hogy miket csinálok most, és ahogy megemlítettem, hogy az új fülbevalóim a GirlPower jegyében születtek, mindjárt felcsattant, hogy ő annyira utálja ezt a szót is, meg az egész hülye maszlagot, ami körülveszi a témát, hogy rosszul van tőle.

Meghökkentem, mert mondjuk pont tőle nem vártam, hogy ilyet mond. Aztán csakhamar kiderítettük, hogy nagyon nem ugyanazt értjük ezen a fogalmon, és voltaképp nincs véleménykülönbség kettőnk között, csak amit én így hívok, az neki teljesen mást jelent. Ezért is jó beszélgetni másokkal, mindig szélesedik kicsit a spektrum, nem igaz? 🙂

Mert hogy ő arra gondolt, ahol a nők habzó szájjal gyűlölik a férfiakat, és feleslegesnek tartják őket, mert a nők mindenre képesek és olyanok, mint az úthenger. Azt mondta, szerinte igenis kell a férfi energia is egy nő mellé, és nem is csodálom, hogy ezen a véleményen van, hiszen erős nőként egy erős férfi áll mellette, aki szereti, támogatja, segíti őt. Akkor nem volt időnk ezt kitárgyalni, de később az jutott eszembe, hogy ha egy ilyen férfi áll az ember mellett, talán erős nőnek is könnyebb lenni, mert a támogatástól a női energiák szárnyra kapnak, és a lehetetlent is meg tudják ugrani.

És hogy én mire gondoltam akkor, amikor GirlPowernek neveztem el ezt a fülbevaló-kollekciót? Én Rátok gondoltam. Azokra, akik már tudják, milyen erejük van. És azokra, akik évekig éltek úgy, hogy becsmérelték őket, lenézték őket, nem dicsérték őket eleget, és emiatt nem, vagy csak nemrég jöttek rá, hogy valójában micsoda teremtő energiákkal, micsoda erőkkel vannak felvértezve! Szó sincs róla, hogy nem kellenek a férfiak! De az elnyomó, leuraló, okoskodó, helyetted gondolkodó férfiak nem segítik, hogy megtaláld magad, és azért lássuk be, elég sok van ebből a típusból is.

Azt szeretném, ha nemcsak azok a szerencsés nők éreznék magukat fantasztikusan, akik mellett egy olyan férfi van. Olyan igazi. Az én álmom, hogy virtuálisan megöleljek és segítsek, támogassak néhány jó szóval minden olyan nőt, aki mellől hiányzik a támogatás, mert tudom, hogy ők is megérdemlik a saját erejük felfedezését!

Sokszor eltűnődöm, hogy mekkora mázlim van azzal, hogy ezt az utat választottam! Annyi erős, vicces, okos és ezerféleképpen gyönyörű nőt ismertem meg, amire másként szerintem nem lett volna lehetőségem. Inspiráltok engem, csodállak benneteket számtalan dolog miatt, és úgy érzem, ebből a közös női erőből csodák kovácsolódhatnak össze! Hogy ezek csak nagy szavak lennének? Nem, nem azok. Nekem ezek a hétköznapjaim! 🙂

Íme néhány fülbevaló, amire Ti inspiráltatok engem: