Artmüller Ágnes személyes

Egy kis szolgálati közlemény

Eredetileg az volt a tervem, hogy augusztusban szabadságon leszek, mert nagyon sok program, feladat vár rám ebben az időszakban. Aztán jött a KATA-törvény módosítása, ami sokkal nagyobb érvágás nekem, mint amit elsőre gondolna egy kívülálló. Hogy miért? Mert mostantól azok a nagyon szuper kis üzletek, akik örömmel értékesítették a kis magyar kézművesek termékeit, kiesnek az értékesítési láncból, nekik ugyanis nem adhatok el többé semmit katásként. Kínai szart mondjuk nyugodtan árulhatnak a jövőben, de hazai kézműves terméket csak akkor, ha a hazai kézműves nagyjából megduplázza az árait, hogy ki tudjon jönni a pénzéből ő is, és ne haljon éhen a rengeteg munka ellenére.

Így aztán őszinte leszek, fogalmam sincs, hogy mi lesz ezután, lesz-e ősztől vállalkozásom, vagy megmarad ez az oldal esetleg személyes blognak… majd kialakul. Én mindenesetre 2022. július 27-én becsukom a webáruház palettáit, ősztől pedig – ha szeretnél valamit vásárolni tőlem – érdeklődj az agnes@artmuller.hu email címen, vagy keress a facebook oldalamon!

Hálás szívvel gondolok mindenkire, akivel az ékszerek kapcsán megismerkedhettem, köszönöm a vásárlásokat, és szívből kívánok mindenkinek sok erőt a következő hónapokhoz, hisz nemcsak az én életem állt most a feje tetejére, hanem sokunké! Vigyázzatok magatokra, és nézzetek be hozzám néha (vagy gyakran), mert ha magamhoz térek, megújulva támadok fel, mint a főnix-madár! Most legalábbis ez a terv! 🙂