Még 2006 tájékán kezdtem el verseket írni, mert valahogy sikerült magam olyan mélyre behúzni saját magamba, hogy egy kicsit el is vesztem. A versek segítettek újra meglátni a napot, újra kicsit magamra találni. Akkor félretettem őket, de 2008 nyarán elveszítettem a fiamat, és a gyászfeldolgozásnak volt egy szakasza, amikor úgy éreztem, valami értelmes időtöltésre van szükségem. Kötetbe rendeztem hát a verseim egy részét, és illusztrációkat készítettem hozzájuk.

A kötet igazán fordulatosra sikerült, hiszen két „eleje” van, bármelyik oldalról elkezdheted olvasni. Az egyik oldal címe „Fel is út”, a másiké pedig „Le is út”. A szerelem hullámzó természetéről szól a könyv, és azokról a stációkról, amiken keresztül megyünk akár egyetlen kapcsolaton belül többször is.

Most egy különleges est van készülőben! A csodálatos KisVilla, mely Biatorbágy méltán népszerű helye akár egy finom sütiről, akár egy jó kávéról, akár kultúráról vagy különleges designer holmikról van szó, otthont ad ennek az összművészeti kalandnak. Kutfej Krisztával beszélgetünk kicsit a szerelemről, a versek születésének körülményeiről, Hullé Panka pedig a maga fiatalos lendületével és tehetségével elő is ad néhányat a verseimből. Hogy még kellemesebb legyen a hangulat, Mario Gonzalez Moreira fogja Pankát gitáron kísérni, saját szerzeményeivel. Az már csak hab a tortán, hogy az est folyamán néhány képem is kiállításra kerül a KisVilla termeiben.

Mindannyian nagyon izgatottan várjuk ezt az estét, ahol a szerelemnek nemcsak a cukormázzal leöntött, Valentin-szívekben úszó változatáról fogunk beszélni, hanem a hétköznapi szerelmekről is, amik nem fellángolások, hanem hosszútávú kísérőink évtizedeken át. Nagy szeretettel hívunk és várunk Téged is 2022. február 18-án 18 órakor a biatorbágyi KisVilla falai közé! Beszélgessünk együtt a szerelemről!

Ha esetleg nem tudnál eljönni, de kíváncsi vagy rá, a későbbiekben ITT tudod megnézni majd a videókat az eseményről, illetve ITT tudod megvásárolni a kötetet.