4elem divat egyediség kollekció ötödik elem

Az ötödik elem

Az utóbbi hetekben szóba került már a Tűz, a Víz, a Föld és a Levegő. Hogy miért? Mert életünknek nagyon fontos részei ezek az elemek. Az Artmüller és pont legújabb kollekciója hamarosan elérhető lesz a webáruházban, a kollekció neve pedig nem más, mint

ÖTÖDIK ELEM“!

Bár nem a híres filmről kapta a nevét ez az ékszerkollekció, mégis van hozzá köze. A filmben Milla Jovovich által megformált karakter, Leeloo (teljes nevén Leeloominaï Lekatariba Lamina-Tchaï Ekbat De Sebat) az a bizonyos ötödik elem, aki ha a szent helyen beáll a négy elem által határolt tér közepébe, kiteljesíti azokat, és olyan hatalmas pozitív energia szabadul fel általa, hogy elpusztít vele minden sötétséget, gonoszságot.

Az ötödik elem / Le cinquième élément (1997) | MAFAB.hu
Forrás: mafab.hu

A kollekcióban négy színben készítettem el az összes ékszert, beszúrós és lógós fülbevalókat, medálokat, gyűrűket. A színek egy-egy elemhez kapcsolódnak, így formájukat tekintve ugyan van belőlük több is, mégis mind egyedi, kivételes darab. Akár a szögletes, akár a kerek vagy ovális formákra voksolsz, megtalálhatod majd a kedvencedet mind a négy színvilágban. És hogy hol az ötödik elem? Ez a legjobb benne!

TE VAGY AZ!

Te vagy az, aki nélkül nem tud kiteljesedni ez a kollekció! Te vagy, aki élettel töltheted meg, aki ragyoghat az ékszerek által, és akin az ékszerek tündökölhetnek. A Te kisugárzásod teszi élővé, igazivá, ragyogóvá, együtt tudjátok a pozitív energiát a világra szabadítani. Izgatottan várom, hogy lássam már őket rajtatok!

Előtte azonban még van egy kis meglepetésem is számotokra! Kitaláltam egy rövid kis játékot, amellyel akár meg is nyerheted valamelyik értékes darabját a kollekciónak! A részletekről hamarosan itt is és a facebookon is mesélek! Ne hagyd ki! 😉