Nemrég egy gyönyörű, meditációs zenét hallgattam a műhelyemben, és elkezdtem kicsi virágszirmokat készíteni. A fejemben már láttam, milyen szép fülbevaló készül majd belőlük, valami légies, valami nagyon nőcis. Össze is raktam a prototípust, és elégedett voltam a látvánnyal, de sehogy nem tudtam nevet adni neki.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, megkérdeztem a Facebook oldalamon a csajokat, hogy ki milyen nevet adna a fülbevalócsaládnak. Rögtön az első komment ez volt: „százszorszép”. Ó, gondoltam, milyen csodálatos név! Rákerestem gyorsan, hogy melyik kis gyönyörű virág is kapta eredetileg ezt a nevet. Kissé csalódottan láttam, hogy egyáltalán nem hasonlít ez a virág az én fülbevalómra. A szirmai egyenesek, vékonyak, picik… sehol nincsenek olyan ívek és kanyarulatok, mint az én fülbevalóm szirmaiban.

Aztán ahogy tovább kutattam, hogy miféle százszorszépek léteznek, felfedeztem az afrikai százszorszépet, és szinte felkiáltottam örömömben! IGEN! EZ AZ! Ennek a virágnak nagyon hasonló részei vannak, mint az én szirmaimnak, és lenyűgözően gyönyörű virág! Vártam még vele kicsit, hogy jön-e jobb ötlet, de engem addigra teljesen beszippantott ez a név. Tudtam, egyszerűen éreztem, hogy a Százszorszép az én fülbevalóim neve lesz!

Most aztán elszabadultam rendesen, és készülnek ezer színben, és három méretben (természetesen orvosi fém fülbevalórésszel, ahogy mindig)!

  • Azoknak, akik csak egy kis színt vinnének a megjelenésükbe, és komfortosabban érzik magukat kisebb fülbevalókban, szeretettel ajánlom a Százszorszép Mini-t, ami a füllyuktól számítva 4 centire lóg le mindössze.
  • Ha már kicsit bevállalósabb vagy, akkor a Te fülid a Százszorszép Trio lesz, ami három sziromból áll, egy szirom fent, kettő alatta. Csodálatos színkombókat lehet összehozni a finom harmóniáktól a vadító kontrasztokig. A mérete egy árnyalattal hosszabb, a füllyuktól számítva 6 cm.
  • Az igazán bevállalós csajoknak pedig itt a Százszorszép Extra, melyen felül 1, középen 2, majd alatta még 2 szirom található. Ez lehet egyszínű, vagy akár öt különböző színű is, mindenképp nagyon látványos, mégis légies és könnyed!

A fülbevalók előrendelhetők üzenetben a következő adatok megadásával:

  • a fülbevaló mérete (Mini / Trio / Extra)
  • a fülbevaló színe (Mini: 1 szín / Trio: 1-3 szín / Extra: 1-5 szín)
  • a megrendelő neve és címe

A megrendelést üzenetben vissza is igazolom, illetve ha bármi kérdés felmerül, természetesen ott egyeztethetünk is! 🙂

Miért érdemes előrendelést leadni?

  • mert ha még október 31. éjfélig befut a megrendelésed hozzám, akkor a szállítási költséget én állom
  • mert később csak a készleten lévő darabokat lehet megrendelni, most azonban magad választhatod ki a színt!
  • mert úgy indul a novembered, hogy lesz egy csodálatosan egyedi, különleges fülbevalód, és fizetni is ráérsz november elején!

Ugye, hogy jól hangzik? Találd ki gyorsan, hogy milyen szín és méret passzolna Hozzád leginkább, és add le az előrendelést még októberben!