Olvastam nemrég egy cikket valahol, amelynek az írója azon háborgott, hogy miért pont szép akar lenni mindenki? Miért nem értik meg az emberek, hogy aki szépnek született, az szép, a többiek meg így jártak? Szerinte a belső szépség csak egy hamis vigasz mindazoknak, akikkel nem volt kegyes az anyatermészet.

Bevallom, ennél nagyobb ostobaságot ritkán olvasok a témában, határozottan nem értek vele egyet. Most persze lehetne mondani, hogy „ja, biztos én is azon az oldalon vagyok, aki a belső szépség illúziójával vigasztalja magát”, de nem erről van szó. A szó klasszikus értelmében valóban nem vagyok szép, de rendben vagyok magammal. Hideglelést kapok azoktól a fotóktól, ahol a gazdag fiúk teljesen egyforma barátnői mosolyognak, én meg azon tűnődöm, hogy vajon honnan tudják a srácok, hogy melyiket kell hazavinni a partiról? Számomra a különleges = szép.

És azt hiszem, itt jön képbe az a bizonyos belső szépség. Biztosan Ti is jártatok már úgy, hogy megismertetek egy nőt, aki elsőre nagyon csinosnak, szépnek tűnt, de a kellemetlen természete, goromba beszólásai miatt egy idő után már nem is tűnt olyan jó megjelenésűnek. Vagy éppen fordítva: elsőre talán nem tűnt szépnek egy nő, de annyira kedves és jólelkű ember volt, hogy hamar csodaszépnek láttad (és persze ez a férfiaknál is megfigyelhető, sokszor a stílus, a belső tulajdonság befolyásolja, hogy jóképűnek vagy ellenszenvesnek találjuk-e őket). Az emberek nem attól szépek, hogy mennyire bánt jól velük a természet (és a plasztikai sebész). Ha nincs meg az a bizonyos belső szépség, ami átsugárzik mindenen, akkor semmit nem érnek a szerencsés gének sem.

De hogy is jutott eszembe nekem épp most épp ez a téma? Úgy, hogy elkészült az új fülbevalócsaládom, az „INNERbeauty” (vagyis belső szépség)! Nagyon izgatott vagyok, hogy mit fogtok hozzá szólni, mert ez most kicsit más, mint ami eddig volt! Az INNERbeauty fülbevalók közös jellemzője, hogy két színből állnak, könnyűek és vibrálóan színesek, kellemes viselet mindegyik (természetesen orvosi fém szerelékkel készülnek), ráadásul ha több színben beszerzed, akár felemás színekben is remekül mutatnak! A fülbevalók szirom alakúak, és a hátsó oldaluk általában valami sötétebb szín (pl. fekete, sötétkék, barna), míg a szirom belseje mindig élénk, kontrasztos színű. A szirmok kicsit zártak felül, ezért ezt a színes részt csak az alján láthatod meg, amikor megpillantod a belső szépségét.

Én sem bírtam ellenállni neki, és a tesztelés miatt már viselem egy ideje. Nagyon sok kedves bókot, figyelmet és dicséretet kaptam miattuk, ez ösztönzött arra, hogy még több variációt készítsek belőle. Remélem, Te is megtalálod azt, amelyik épp Neked készült, amelyik szinte kiugrik a képernyőről, mikor meglátjátok egymást! Ha megvan, ne engedd el, rendeld meg gyorsan, és viseld örömmel! Hamarosan itt a jó idő, rázzuk fel magunkat ebből a hibernált állapotból! Elő a színekkel, vibráljunk, ragyogjunk, mert jókedvűen sokkal könnyebb a világnak is valami jót adni!