Ötödik elem – TŰZ / gyűrű

4.900 Ft

Az ÖTÖDIK ELEM kollekció TŰZ gyűrűi légiesek, könnyedek, állítható méretűek, ráadásul orvosi fém alapra készültek, így nem színeződnek el és nem allergizálnak, mint egy átlagos bizsu. Keresd a hozzávaló fülbevalókat és nyakláncokat is a kollekcióban! Visszafogott, egyedi és megismételhetetlen, mint Te!

Mérete: állítható méret, a díszítés kb. 3 cm
Használt anyagok: polimer agyag, üveggyanta, orvosi fém

Kategória:

Leírás

Az ÖTÖDIK ELEM kollekció ötlete egy kora tavaszi napon merült fel bennem. Olyasmit szerettem volna alkotni, ami kifejezi, amit érzek. Kifejezi, hogy mennyire fontos vagy TE, a NŐ! Szerettem volna egy olyan ékszer-sorozatot, ahol mindenki megtalálhatja a neki leginkább passzoló, mély jelentéstartalommal bíró ékszert.

 

TŰZ ELEM – Erőteljes, szenvedélyes, a tisztító tűz, a tűzben újjászülető főnix energiája

VÍZ ELEM – Maga az élet, a sokszínűség, teremt és alakít, néha pusztít, máskor életet ad, igazi életerő energia

FÖLD ELEM – Ölelő és védelmező szeretet, racionalitás, béke és nyugalom, Földanya teremtő energiája

LEVEGŐ ELEM – Szabadság és könnyedség, a friss levegő pezsdítő ereje, az erdők csodálatos illata, a lendület és a szárnyalás energiája

 

És hogy hol van az ÖTÖDIK ELEM? Természetesen az leszel TE, aki viseli, aki felerősíti a ragyogását, az energiáját az ékszernek. Amint kiválasztottad a kedvenc darabjaidat, elkezd köztetek működni a varázslat: az ékszer is és Te is kivirulsz majd, hisz általa megmutathatod a világnak, milyen ragyogó NŐ vagy!

A kollekcióban találsz szögletes, ovális és kör alakú darabokat is, kisebb és nagyobb méreteket, mind a négy elem színében. Bátran válassz akár többet is, és viseld őket együtt (nagyon népszerű például a Tűz és a Víz ékszerek társítása)! Ne várj tovább! Ragyogj!