Á la carte fülbevaló

6900 Ft

Tervezzünk együtt fülbevalót NEKED! Te megadod a méretét, alakját és a színeket, én pedig tervezek Neked egy egyedi fülbevalót a kért színekkel. Kivételes ajánlat, részleteket lásd alább!

Leírás

Találtál néhány színt a választékban, amiből magad szeretnéd összerakni a fülbevalódat? Semmi akadálya! Tervezzük meg együtt a fülbevalót, ami csak a Tiéd lesz, senki máson nem fordulhat elő! 🙂

Hogyan tervezzük meg a fülbevalódat?

  1. Nézd át a 72 színű palettát, és jegyezd fel azt az egy, kettő vagy három színt, amelyet szeretnél a fülbevalódon látni!
  2. Válassz formát a képek alapján, és jegyezd fel a képen látott forma nevét!
  3. Fontos, hogy a méretét is nézd meg, így tudni fogom, hogy mondjuk 3 cm-es vagy 5 cm-es cseppet választottál-e!
  4. Ha mindezekkel megvagy, tedd a kosárba ezt a terméket, és a megrendelésnél a megjegyzés rovatba írd le nekem, kérlek, hogy melyik színeket választottad (egyet, kettőt vagy akár hármat is választhatsz a 72-ből!), írd meg a formát és méretet (kör/csepp/téglalap/rombusz + méret), én pedig 1 héten belül elkészítem Neked a kért fülbevalót a legjobb tudásom szerint!

Ne aggódj, félkész állapotban küldök róla fotót Neked a megadott e-mail címedre, hogy lásd, merre halad a munka, és ha bármit másként képzeltél el, akkor még van lehetőség egyszer módosítani! Ez lehet, hogy 1-2 nappal növeli a készülési időt, de igyekezni fogok, hogy mielőbb eljusson Hozzád a közös tervezésünk eredménye! 🙂