Hogy miért Veled kezdem a bemutatkozásomat? Mert ebben az egész sztoriban Te vagy a legfontosabb! Mivel valahogy az oldalamra tévedtél, azt gyanítom, érdekelnek a különlegességek, szereted a szépet, és nem vonz a tucatholmi. Igazam van? Ha igen, akkor mondok néhány jó hírt Neked, hogy lásd, nincsenek véletlenek, és oka volt annak, hogy hozzám sodort az Élet!

Évekig bolyongtam az utamat keresve. Szerettem volna adni valami olyasmit az embereknek, amit máshol nem kaphatnak meg. Hosszú és rögös út vezetett az ékszerek világáig, és eleinte azt hittem, eltévedtem! Hiszen épp ékszert csináljak, mikor kb. minden második kézműves azt csinál? Kísérleteztem, kipróbáltam sok dolgot, és állíthatom, hogy ezek mind a javamat szolgálták, mert egyre jobban meg tudtam valósítani az ötleteimet, egyre jobban megtaláltam a saját utamat. Azt az irányt, amely most épp Hozzád vezetett!

Különleges alapanyaggal dolgozom? Nem. Senki más nem képes használni az eszközeimet és a technológiát? Ugyan, szó sincs róla! Akkor mégis mitől olyan különleges ez az egész? Ez talán szerénytelenül hangzik, de miattam. Én vagyok az az összetevő, aki hozzáteszi a fűszert az egészhez. A hosszú útkeresés, a sok tanulás, a rengeteg kísérletezés és a szenvedély.

A márkám én magam vagyok. A tudásom, a hitem, a fantáziám – ezek mind együtt. Fontosak a megérzéseim, amikkel segíteni tudlak, ha tanácstalan vagy. Fontos a képességem arra, hogy megértsem a vágyaidat, ráérezzek, hogy mitől lesz az én ékszerem a Te kedvenced a hétköznapokban.

Ma már nem kérdés számomra, hogy az én utam az alkotás. Az ékszereken keresztül rengeteg csodálatos nőt ismertem meg, számtalan visszajelzést kaptam/kapok folyamatosan, hogy mennyire jó viselni a fülbevalóimat, hogy nőiesebbnek, szebbnek, szexisebbnek érzik magukat tőle. Hogy felébredt bennük a kacér, játékos nő. Itt jegyezném meg, hogy a kacérság nem bűn, sőt! Tudjátok, kacér nő az, aki agyba-főbe kínálgatja, amit esze ágában sincs odaadni! 😉

2023-tól a régi szenvedélyeim is újra teret kapnak az életemben, így sokkal több időt fordítok már a festésre és az írásra is, mindezekről itt a honlapon is találhatsz még sok-sok infót.

És most hadd mutassam be a csapatom!

A csapat legfontosabb tagjai azonban TI vagytok, az én drága ügyfeleim!

​Ha érdekelnek a műhelytitkok, olvass tovább IDE KATTINTVA!